Aikaa jäljellä häihin

Daisypath Wedding tickers

8. syyskuuta 2011

Anteeksi pitkä hiljaiselo, nyt ei vain ole ollut häiden tiimoilta mitään kerrottavaa ennen tätä.

Sulhanen sai vihdoin hommattua itselleen bestmanin. Ensimmäinen bestmaniksi pyydetty kieltäytyi (mikä on mielestäni melko töykeää mutta toisaalta ymmärrettävää...), mutta toinen onneksi suostui. Nyt on siis kaikki tärkeät jutut hoidettu (paitsi Morsiamen hääpuku): hääpäivä, kirkko, pappi, juhlapaikka, pitopalvelu, kaaso ja bestman sekä budjettikin jo laadittu.

Budjetista tuli aivan liian iso enkä halua sitä täällä edes mainita.... Olemme sen verran nuoria, että vanhempamme haluavat kustantaa häät.

Sain toisesta blogista ihanan ajatuksen. Sulhaseni äiti on kuollut, joten haluamme kunnioittaa hänen muistoaan viemällä hääkimpun haudalle. Mikäli sulhasen äidillä on ollut hieno hääkimppu, haluan itselleni samanlaisen. Täytyy kaivaa jostain sulhasen vanhempien hääkuva...

254 päivää häihin, iiks! Sulhanenkin on alkaut jo odottaa häitämme.

2 kommenttia:

Tanja Hakala kirjoitti...

Ihana idea viedä hääkimppu haudalle. Itse olen miettinyt, että haluaisin itse hääjuhlassa sytyttää kynttilät rakkaiden ihmisten muistolle, joita ei enää ole. Pienet valokuvat ja kynttilä kuvien viereen palamaan...

Kiva blogi sinulla, alan seuraamaan!

www.blackblingwhite.blogspot.com

Morsian kirjoitti...

Tanja, ei tuokaan olisi paha idea. Täytyy harkita, näin saisimme myös poismenneet mukaamme hääjuhlaan :) Vilkaisen blogiasi paremmalla ajalla tarkemmin :)