Aikaa jäljellä häihin

Daisypath Wedding tickers

29. syyskuuta 2011

Häähiukset

Täällä on kova hiustenkasvatus menossa, että häissä olisi mahdollisimman pitkät kutrit, joista olisi helppo taikoa hieno kampaus.


Haluaisin joko nutturan tai puolinutturan. Eli siis sellaisen nutturan, josta saattaa karata muutama hiussuortuva. Näitä molempia varten täytyy varmasti tilata hiustenpidennykset, koska hiukseni eivät ole silloin riittävän pitkät ja paksut.


Puolinuttura olisi ehkä enemmän minun tyylinen. Vähän sellainen villimpi ja ei-niin-täsmällinen. Jos kampaus on tällainen puolinuttura, on näissä karanneissa hiuksissa ehdottomasti kiharaa. Vaikka eipä näissä hiuksissa kihara pysy kauaa, himputin luonnonlaineet...

Jos hääkampaus on perusnuttura, haluan siitä näyttävän. Iso ja paljon yksityiskohtia.







Koska tälle morsiamelle tulee huntu, on kampauksen teossa mietittävä sitäkin. Kiinnitetäänkö huntu kampauksen alle vai päälle? Joku tiara tai muu hiuskoriste olisi myös piristävä lisä, ja saisi vähän väriä myös hiuksiin. Tulisiko tänne jotain sinistä?

Näytän tyhmältä jos hiukseni on vedetty taakse, eivätkä näy edestäkatsottuna. Siksi haluankin kampauksen sen verran korkealle tai niin "ison", että se näkyy jostain kohtaa pään takaa. 

Kampaajan kanssa voimme tarkemmin miettiä kampausta sitten lähempänä, ja kun on ensinnäkin varmaa että kuka sen kampauksen tekee. Samassa paikassa laitetaan myös kynnet ja meikki.

1 kommentti:

Bride kirjoitti...

Minäkin olen joutunut kampaajani kehoituksesta kasvattamaan vuoden hiuksiani ja nyt alkaa pian olla H-hetki käsillä. Minulle tulee lisäkkeitä myös ja nutturakampaus on mielessä. Kampaajani on kampaajamestari ja huikea ammattilainen, joten uskon pääni hänen käsiinsä. Koristeiksi tulee ruusuja samoissa väreissä kuin kimppuunikin ja kenties hiukan bling blingiä.

Tuo toiseksi viimeinen kampaus on minusta kökkö, kun lisäke on hyvin eri värinen kuin muu tukka ja erottuu muutenkin jotenkin liikaa, ihankuin joku pallo kiinnitetty hiuksiin.