Aikaa jäljellä häihin

Daisypath Wedding tickers

23. syyskuuta 2011

Hääkyyhkyt


Johanna Kurkela - Rakkauslaulu; tämän laulun haluan yhden ystäväni laulavan kirkossa vihkimisen jälkeen. Tätä on hyvä kuunnella myös häitä suunnitellessa, ihana biisi!


En tiedä olenko tästä aiheesta tehnyt jo postauksen, mutta nyt ajattelin vähän kirjoitella ajatuksiani ylös.

© Puroperän hääkyyhkyt
Olen halunnut häihimme hääkyyhkyt siitä lähtien kun kuulin niistä ensimmäisen kerran. En ollut ikinä ennen ajatellutkaan että tällaisia voisi saada, mutta kun löysin idean jostain blogista, olin täysin myyty. Alkuun hinta vähän hirvitti (mitä olen katsonut niin maksavat päälle 100e), mutta kun tarkemmin mietin, voisi se olla paljon enemmänkin. Eikä nyt yksi sata euroa tässä konkurssissa vaikuta paljoa, eihän?

Miettikää, kuinka upea näky on kun vastavihitty pari astuu kirkon ovesta pihalle ja päästää kyyhkysensä lentoon. Mielestäni tämä on jotenkin viatonta ja puhdasta, ja äärimmäisen kaunista. Hääkyyhkyjä ei kovin usein pääse näkemään häissä, joten tämä olisi vähän spesiaalimpi tapa. Tai minä en ole ainakaan ikinä nähnyt/edes kuullut niistä.

Onneksi myös Sulhanen haluaa hääkyyhkyt. Täytynee siis miettiä viikonloppuna että mistä kyselemme tarjouksia. Tällä hetkellä mietinnässä on Ruutsalon ja Puroperän kyyhkyt. Nämä kannattaa kuulemma varata hyvissä ajoin ettei tule sitten pettymystä kun kyyhkyt onkin jo varattu.

3 kommenttia:

Bride kirjoitti...

Ihana idea!

Anonyymi kirjoitti...

Kyyhkyt ovat mielestäni aivan mahtava idea, jota hyvin harvoin näkee suomalaisissa häissä. Uskon, että vieraatkin ihastuvat ajatukseen ja siihe, että näkevät kyyhkyjen matkaan päästämisen ehkä ainoan kerran elämässään :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuoltakin voi kysellä hääkyyhkyjä
http://www.juhlalinnut.com/