Aikaa jäljellä häihin

Daisypath Wedding tickers

22. syyskuuta 2011

Hääpalaveri part I

Ensimmäinen häihin liittyvä palaveri pidettiin Kaason kanssa eilen. Ahkera Kaaso oli ottanut oikein vihon ja kynän mukaan ja teki merkintöjä jatkuvasti. Annoin vinkiksi parin blogin osoitteen, mm. Häähullun haaveiluja -blogin. Nyt saa Kaasokin tutkiskella mahtavia vinkkejä muiden hääihmisten blogeista!

Pääsimme Kaason kanssa yhteisymmärrykseen monesta häihimme liittyvistä asioista, ja tuli siinä vähän polttareistakin puhuttua.

Ihanaa että olemme Kaason kanssa niin samaa mieltä asioista ja muutenkin samanlaisia. Ei tule tässä sitten ainakaan ongelmaa.

Seuraava etappi on pitää palaveri, johon osallistuu Kaaso, Bestman, Sulhanen ja Morsian. Kunhan sattuisimme kaikki olemaan samaan aikaan lähialueella :D

Tämä blogi elää vähän hiljaiseloa, sillä en viitsi kirjoittaa muuta kuin silloin kun on todella asiaa. Kohta voin alkaa esittelemään kutsukortteja yms.

4 kommenttia:

Tanja Hakala kirjoitti...

Täälläkin yksi uusi lukija ilmoittautuu :) Kiva että olette saaneet jo vähän palaveroitua! (hmph, mikä sana!)

ranteennauha kirjoitti...

Hui, kuulostaapa organisoidulta. Me ollaan toisen kaason kanssa vasta hihkuen höpötelty ja aina ko nähdään se kysyy että "jotain uutta häihin liittyen?"

Oliks teillä oikeen joku asialista mietittynä että pysyitte asiassa? :D

Morsian kirjoitti...

Hei Tanja ja tervetuloa lukijaksi :)

ranteennauha, ei se loppujen lopuksi ollut kovin organisoitua :D Ihmettelen suuresti, että pysyimme asiassa ilman mitään varsinaisia listoja, yleensä juttumme lähtee rönsyilemään. Toki nytkin pari kertaa eksyimme asiasta aivan täysin, mutta saatiin pääasiat käytyä ja suunniteltua vähän, ettei enää niin paljon ole auki.

Hihi, kohta saan alkaa esittelemään blogissa kaikkia häihimme liittyvää :) tätä odotan innolla!

Bride kirjoitti...

Meillä on ollut häämiitinkejä tasan kaksi tähän asti. Minulla on kolme kaasoa ja ekaan pääsi kaikki, kun kjävimme sovittelemassa samalla pukuja ja sen jälkeen palaveerasimme muuten. Toisessa palaverissa oli yksi kaaso estynyt, mutta ei se haitannut. Raportoin hänelle miitingistä puhelimitse. Toisessa miitingissä teimme kutsut. Ensi perjantaina on kolmas kaasotapaaminen hääpukuliikkeessä. Pukuni on saapunut Suomeen ja menemme sovittamana sitä sekä katsatsamaan asusteet. Sen jälkeen palaveri siirtyy ravintolatiloihin.

Hyvä kaaso/kaasot on kullan arvoista. Olen kuullut kamalista kaasoista, jotka arvostelevat kaikkia morsion toiveita ja lyttäävät ideat. Se olisi kamalaa.