Aikaa jäljellä häihin

Daisypath Wedding tickers

15. elokuuta 2011

15.8.11: Pitopalvelu, orkesteri ja häämatka

Nyt on siis pitopalvelukin varattu (kiitos appiukon, varmaan kallein paikkakunnalla.... Tarjouksia kun ei voi kysyä vaan on heti varattava). Tärkeimmät asiat on nyt hoidettu: pappi, kirkko, juhlapaikka ja pitopalvelu.



Myös orkesterin olemme valinneet ja alustavasti soitelleet heille. He eivät kuitenkaan osanneet aivan varmaksi sanoa, millä kokoonpanolla pääsevät, joten tänään pitäisi varmistaa tämäkin. Ystäväni on luvannut laulaa orkesterin kanssa, jos he eivät saa laulajaa.

Häämatka on puhuttanut nyt paljon. Haluamme etelään, mutta heti häiden jälkeen tuskin on varaa. Niinpä päädyimme kompromissiin: lähdemme heti häiden jälkeen Lappiin (Suomulle ja Leville) ensimmäiselle häämatkalle, ja joskus kun on rahaa, lähdemme etelään. Olemme molemmat tyytyväisiä tähän ratkaisuun.

Eräs tuttuni meni naimisiin viikonloppuna, ja itselleni iski taas kamala hääkuume. Olemme alkaneet jo mietiskelemään tienvarsikylttejä, mutta pää lyö tyhjää. Haluamme hienot, mutta yksinkertaiset kyltit.



Hääpuvustakin pitäisi mennä juttelemaan ompelijan kanssa, vaikka en vielä olekaan ihan tavoitemitoissa. Unelmapukuni on jo melko selvänä päässäni, ja toivon että pääsemme taas ompelijan kanssa samalle aaltopituudelle.

Kuvien © weheartit.com

2 kommenttia:

ranteennauha kirjoitti...

Tienvarsikyltit ovat kyllä hankalat, miten saada niistä tyylikkäät, teeman mukaiset ja samalla selkeät...

Morsian kirjoitti...

Niinpä... Yksi idea on kehittynyt päässä mutta se ei ole vielä ihan valmis :D