Aikaa jäljellä häihin

Daisypath Wedding tickers

27. syyskuuta 2011

Hääpuku!


Nyt on puvuntekijälle kerrottu toiveistamme. Äitini haluaa myös uuden puvun tätä erityistä juhlaa varten.

Äiti oli nähnyt puvuntekijän lenkillä ja pysähtynyt hetkeksi juttelemaan. Kutsun puvuntekijää blogissani vaikka Seijaksi, on helpompi kuin puvuntekijä. Seija oli ihmetellyt että haluanko todella häämekkoni häneltä. No tottakai haluan! Seija on tehnyt jo kerran puvun minulle ja olin tyytyväinen kaikkeen: palveluun, kankaisiin, mekkoon ja hintaan. Ei siis ollut epäselvää mistä hääpukunikin tilaan. Seija oli sitten lupautunut tekemään puvut meille. Jes! Loppuviikosta pitäisi mennä sopimaan vähän tarkemmin hänen luokseen puvusta.
Morsiamella on jo jonkin verran suunnitelmia pukua varten, mutta en paljasta niitä täällä, salaisuus pysyköön alttarille saakka. Ainoastaan äitini ja Kaaso saa tietää puvun tyylistä ennen häitä.


Tapaturman vuoksi Morsian ei nyt pääse lenkkipoluille kuluttamaan vararengasta vyötäröltään. Kyynärsauvojen kanssa kävely on kuitenkin oivallista liikuntaa, joten toivottavasti tämä laihduttaa! Tällä hetkellä Morsiamella on muutama ylimääräinen kilo ja ärsyttävät maha ja takamus - näistä olisi tarkoitus päästä heti sairasloman (3-6viikkoa) jälkeen eroon. Ennenkaikkea haluan sen kiinteän vatsan, joka minulla oli vielä pari vuotta sitten!

Olemme alkaneet selvittelemään myös valokuvaajia, ja nyt on parikin vaihtoehtoa selvillä. Kaaso on kysellyt toista ja itse selvitämme toista. Kaaso on myös ahkerana jo kysynyt tanssikursseja, ja yhdessä paikassa n. 50km päässä alkaa säännöllisesti. Jos ei lähempää löydy, menemme sinne. Sulhanen ei osaa tanssia lainkaan eikä Morsiankaan mikään hyvä ole...



Tällä Morsiamella on varmasti maailman parhain Kaaso!

Ei kommentteja: