Aikaa jäljellä häihin

Daisypath Wedding tickers

1. elokuuta 2011

Pappi varattu!

Kävimme lauantaina juttelemassa tulevalle vihkipapillemme ja varasimme häneltä vihkiajan 19.5.2012 klo 15.00. Juhlapaikat ovat olleet todella kiven alla, ja jäljellä on enää muutama vaihtoehto. Jos ei päästä mihinkään näistä, on varmaan tyydyttävä isäni halliin, jossa hänet ja äitini vihittiin myös.
Parin tunnin päästä varaan kirkon ja sitten soittelen juhlapaikkoja läpi. Vierasmäärä nouseekin meillä lähemmäs 150 henkeen, joten taas pari juhlapaikkavaihtoehtoa putosi listoilta... Noh, toivottavasti edes joku löydettäisiin.

Toissapäivänä meinasi tulla epätoivo kun sekä äitini että appiukkoni alkoi kitisemään häistä. Äidin mielestä valitsimme tyhmän päivän ja sehän on TÄYSIN minun vikani, ja appiukon mielestä on vain kaksi paikkaa järjestää hääjuhla: toinen on varattu koko kesäksi ja toiseen en itse halua tietyistä syistä. Tähän appiukko sitten totesi että siirtäkää häitä vuodella niin pääsette sitten hienoon paikkaan! Illalla Morsian sitten itkikin ihan hysteerisesti (syytän hormoneja) ja Sulhanen yritti epätoivoisesti lohduttaa. Nyt näyttää onneksi jo valoisammalta!

Katselimme nopeasti häämatkakohteita, ja kyllä varmasti Kreikka on se mihin lähdemme. Vaikka äitini väittääkin ettei meillä sellaiseen ole rahaa :D


*****

Nyt on sitten myös kirkko varattu! Soittelin virastolle ja sieltä ystävällisesti palveltiin. Juhlapaikkojen soittelu jäikin huomiseen, kun kello hujahti yhtäkkiä pari tuntia eteenpäin kun kävin ratsastamassa. No, ei se varmasti päivästä ole kiinni.

2 kommenttia:

ranteennauha kirjoitti...

Gaah, sukulaiset, otan osaa. Itse olen tuskastellut vieraslistan kanssa, ja sukulaisten joita en haluaisi kutsua mutta jotka kuitenkin tarvitsee kutsua =D. Onneksi vanhemmat eivät ole kauheasti ottaneet vielä kantaa eivätkä ohjia (paitsi että kiitos äitini minulla onkin pieni kukkaistyttö vaikka en välttämättä olisi halunnutkaan yhtään nenänkaivajaa alttarin lähistölle. Elättelen kuitenkin toivoa että kyseinen kummityttöni osaa käyttäytyä..)

Morsian kirjoitti...

Nimenomaan... Kun on pakko kutsua isän veljet vaikka en missään tekemisissä ole, kun "ei kehtaa jättää kutsumatta". ARGH!
Onneksi meidän lähipiirissä ei ole pieniä lapsia, en missään nimessä halua myöskään mitään nenänkaivajaa varastamaan huomiota :D