Aikaa jäljellä häihin

Daisypath Wedding tickers

17. heinäkuuta 2011

17.7.11: Häämatkalle?

Kohta pitäisi varmaan alkaa laskemaan, paljonko häidemme budjetti on. Vasta sen jälkeen voi alkaa miettimään häitä tarkemmin. Tässä saa kyllä äiti olla apuna, sillä Morsiamella ei ole mitään hajua kuinka kalliit häät tulevat olemaan! Äitini kun on mennyt kaksi kertaa naimisiin (ja eronnut molemmista miehistä).

Eilen Sulhanen alkoi puhelemaan häämatkasta, jolloin Morsian hukkui haavemaailmaan. Viimeksi olen ollut lentokoneessa vuosiavuosia sitten, ennen lentopelon ilmaantumista. Häämatka tehdään kuitenkin johonkin lämpimään, joten lentokoneeseen on mentävä. Puhuimme joskus aikaisemmin jo Sulhasen kanssa, että olisi hienoa käydä etelässä taas, niin tämä ehdotti että  joo, kuulostaa hyvältä! Lähdetään Liettuaan! Morsian sanoi siinä vaiheessa aavistuksen tuohtuneena että ETELÄÄN, ei mihinkään Liettuaan, vaikka se onkin etelämpänä kuin Suomi.

Haluaisin kovasti lähteä häämatkalle Kreikkaan, Bulgariaan tai Espanjaan. Bulgariassa olen joskus käynyt, samaten Espanjassa, mutta Kreikka on vielä näkemättä. Olen aina kyllä halunnut käydä siellä! Mielikuva joka minulla on Kreikasta, on kovasti sinivalkoinen. Ei samalla tavalla kuin Suomi - hienommalla tavalla!

Tällä tavalla sininen!

Odotan kovasti häämatkaamme monestakin syystä. Yksi niistä on se, että minulla on periaate: ei esiaviollista seksiä. Se herkku on siis minulta kokematta, ja luulen että häämatkallamme pääsen kokeilemaan montakin kertaa ;)

Lisäksi pääsen pitkästä aikaa lämpimään ilmastoon ja ottamaan aurinkoa. Jes! Toivottavasti matka ei kustanna aivan kamalasti, sillä viihtyisin siellä mieluusti parikin viikkoa. Ja kaupan päälle saan maailman parasta matkaseuraa ♥

2 kommenttia:

ranteennauha kirjoitti...

Oi, hienoa, että ihmisillä on oikeasti vielä periaatteita. Itselläni oli myös ajatus siveyslupauksesta 15-vuotiaana, mutta sitten tuli ensimmäinen, vaativa ensirakkaus ja siinä se sitten menikin. Tämänhetkinen sulhoni onkin sitten jo eri mies, mutta en sitten nähnyt enää järkeä, olisi tuntunut jotenkin tekopyhältä, vaikka eräs ystäväni niin tekikin ja silloin se tuntui ihan järkevältä :)

Morsian kirjoitti...

Olen ollut tästä periaatteesta varsin tyytyväinen, ja ylpeä että olen jaksanut neitsyyteni pitää, vaikka välillä on ollut äärimmäisen vaikeaa :)