Aikaa jäljellä häihin

Daisypath Wedding tickers

16. heinäkuuta 2011

16.7.11: Teema?

Tämä ahdistaa suunnattomasti häitä suunnitellessa. Tuleeko häihimme joku erityinen teema? Mitkä värit on sopivat? Mikä olisi ikimuistoista?

Väreistä ollaan puhuttu että valkoinen-tummansininen tai valkoinen-tummanpunainen olisi hieno. Valkoinen-tummanpunainen taitaa kyllä olla huono vaihtoehto, sillä serkkuni häissä viime vuonna oli juuri valkoista ja tummanpunaista. Tämän perustella olen pohtinut, että ehkä tuo tummansininen yhdistettynä valkoiseen olisi hieno. Sekä minä että Sulhanen pidämme sinisen eri sävyistä, joten tämä olisi siltä pohjalta ihan toimivakin. Ja miksei tummansiniseen yhdistäisi myös muita sävyjä? Päävärinä olisi kuitenkin valkoinen ja sininen vain koristevärinä.

Teema - äh! En tiedä edes haluanko mitään teemaa. Sulhasta kiinnostavat autot, Morsianta taas hevoset. Näitä on vähän hankala yhdistää? Varsinaista yhteistä mielenkiinnon kohdetta ei ole, tai mitään sellaista mikä voisi olla hääteemana.
Joku meriaihe olisi hieno ja sopisi häidemme väriin. Koristeissa - esimerkiksi kukkamaljoissa -  voisi käyttää paljon vettä ja luonnonkiviä. Kaikkeen voisi käyttää mahdollisimman meriaiheisia koristeita. Hääkarkit ja istumapaikkalaput olisivat luonnollisesti myös jotenkin meriaiheisia. Pitääkin ehdottaa tätä Sulhaselle.

Äitini on innostunut askartelusta vielä vanhoilla päivillään, joten hän saa kunnian väsätä kutsukortit ja paikkalaput. Olisinpa saanut kuvan äitini ilmeestä kun kysyin että haluaako hän tehdä kortit! Voi sitä hymyn leveyttä ja rinnan röyhistelyä.

Kukiksi haluan ainakin valkoisia kalloja, ja lisäksi jotain sinisiä kukkia. Morsiuskimppu saa olla näyttäväkin.
Heti kirkon jälkeen menemme käymään Sulhasen äidin haudalla viemässä kukkia sinnekin. Mielestäni tämä on hieno tapa. Kun vanhempani menivät naimisiin, hekin kävivät isäni äidin haudalla suoraan kirkosta.

Voi kun aika kuluisi nopeammin!

6 kommenttia:

ranteennauha kirjoitti...

On kyllä niin kaksijakoinen tunne - kuluisipa aika nopeammin/kuinka ehtii tehdä kaiken. Ja toisaalta ei vielä kehtaisi esim. kutsukortteja vielä alkaa tekemään =D

Morsian kirjoitti...

Nimenomaan! Kyllä me varmaan aletaan tekemään kortteja joskus lähiaikoina, että tulee sitten mieluisia :)

Anna. kirjoitti...

Ai että, itse haaveilen sellaisista häistä, että kirkolta lähtetään hevosen kanssa ja matkalla vaihdettaisiin vanhempaan, tyylikkääseen autoon :) Onnea teille!

Morsian kirjoitti...

Itse haluaisin kovasti hevoskyydin kirkolta hautausmaalle, mutta en ole ihan varma miten sulhanen suhtautuu... Ja saako kaupungilla edes ajella hevosella?

Anonyymi kirjoitti...

Sulhasta kiinnostavat autot, Morsianta taas hevoset. Näitä on vähän hankala yhdistää?

- tietysti hevosauto-teema ;)

Morsian kirjoitti...

Se olisikin aika hauska :D