Aikaa jäljellä häihin

Daisypath Wedding tickers

15. heinäkuuta 2011

15.7.11: Vielä 309 päivää!

Hääpäivämme on nyt sovittu. Sanomme "tahdon" Kotikaupunkimme kirkossa 19.5.2012. Ensi viikolla soitan papille ja juhlapaikkaan.

Luin eräästä toisesta hääblogista hääkyyhkyistä ja ihastuin ideaan valtavasti! Miten hienoa olisikaan päästää kirkon portailta valkoiset kyyhkyset lentoon! Tätä täytyy ehdottaa Sulhaselle, joka on onneksi melko suostuvainen yleensä. Eikä tuo 100€ ole edes paljon, eihän?

Olen alkanut hieman miettimään hääasuani. Haluan jotain yksinkertaista, jonka pienet yksityiskohdat tekevät kauniiksi. En halua mitään varsinaista laahusta, mutta helma saa olla isokin. Yläosasta istuva, alhaalta leveä. Luotan paikalliseen puvunompelijaan, joka on tehnyt minulle aiemminkin yhden täydellisen mekon. Hänen kanssaan saamme varmasti täydellisen mekon suunniteltua. Tässä kuvia hienoista häämekoista.

Ihana yläosa! Alaosakin ei oo hullumpi, vähemmän tylliä vain.





Tässä on jotain, mistä tykkään, mutta myös jotain mistä en tykkää.

Mukavan yksinkertainen, liian pitkä laahus.


Ihana!!

Tässäkin on hieno helma, eikä yläosakaan ole hassumpi.

Tämä olisi hieno mutta ei sovi kroppaani.

Miten voi olla samalla näin laskeutuva ja ilmava? Liian iso laahus mutta muuten hieno! Jotenkin herkkä.

Hieno takaosa!

Ennenkuin pukua aletaan tekemään, on minun laihduttava jonkin verran. En ole ylipainoinen missään nimessä, mutta pieni makkara vyötäröllä ahdistaa, samoin turhan suuri takamus. Haluan olla hoikka häissämme.

Olemme laskenut, että vieraita häihimme tulee noin 130 henkeä. En haluaisi välttämättä noin suuria häitä, mutta melkeinpä pakko kutsua kaikki lähitutut hyvien välien säilymisen vuoksi. Ja onpa sitten enemmän ihmisiä todistamassa onneamme!

Kuten otsikossakin lukee: 309 päivää papin aameneen!


Kuvat otettu Stilissiman blogista

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan tuota, johon itsekin kommentoit "ihana". En tiedä muista, mutta itse olen kylästynyt pelkkiin tuubitoppiyläosiin! Tuollaiset hihat, kuten tuossa puvussa, ovat jopa naisellisemmat - klassisemmat.

Morsian kirjoitti...

Ko mekko on kyllä aivan ihana tuosta yläosasta! Alaosa ei niinkään tyyliseni, mutta tuo yläosa on niin hieno! ♥

ranteennauha kirjoitti...

Tykkäilen kanssa kovasti tuosta olkaimellisesta puvusta. Itse harkitsen parhaillaan mahdollisesti pukua jopa puolipitkillä hihoilla, löysin niin inspiroivia kuvia teemaani liittyen :)

Kiva päästä seurailemaan toisenkin sellaisen suunnittelua, joka on menossa ensi kesänä naimisiin ^^

Morsian kirjoitti...

Ranteennauha
Oi, yksi hääblogi lisää! Alan lukemaan blogiasi :)