Aikaa jäljellä häihin

Daisypath Wedding tickers

13. heinäkuuta 2011

13.7.11 Häähumu alkaa

Virallisesti häähumu alkoi kaksi päivää sitten, kun kerroimme Sulhasen kanssa läheisillemme hääaikeistamme. Toukokuussa vietämme häitämme, Kotikaupunkimme kirkossa ja jollakin läheisellä juhlapaikalla. Blogissa ei tule esiintymään nimiä eikä kenenkään henkilöllisyyttä, vaan kaikki nimet on sensuroitu. Hei me mennään naimisiin kertoo, kuinka Morsian ja Sulhanen selviytyvät häistään; eli kuinka saamme ne järjestettyä!

Se on ihmeellistä, kuinka häälehdet ovat loppu juuri silloin, kun niitä kaipaisi! Vielä noin kuukausi takaperin katselin lähikaupassa haikeasti häälehteä, ja nyt kun sellaista tarvitsisi, ei mistään löydy. Prismat, Citymarketit, Tokmannit, R-kioskit... Kaikki lähialueen lehtiä myyvät paikat kierretty läpi! Meinasi Morsiamelta mennä hermot, mutta onneksi äiti rauhoitteli tilataan vaikka netistä jos ei muualta löydy.

Tänään kysyin parhaalta ystävältäni, tulisiko hän kaasoksi. Sanoin että miettii vaan ihan rauhassa, mutta ystävä vastasikin heti että tottakai tulee. Nyt on virallinen henkinen tuki siis taattu. Kun tuntuu että kaikki menee päin mäntyä, voi Morsian aina tarttua puhelimeen ja pirauttaa Kaasolle.
Soitin myös isälleni ja puhelu meni suunnilleen näin:
M: Tästäkö numerosta sai varata yhden isän taluttamaan tyttärensä alttarille ensi toukokuussa?
I: *syvä hiljaisuus* Täh? *hiljaisuus* Oikeesti?! No tottakai, sehän on hienoa. Tulipas yllätyksenä!
M: Juu näin ollaan puhuttu. Mut hieno juttu ettei yksin tarvitse alttarille kävellä!

Lähipäivinä olisi tarkoitus soittaa ainakin papille ja juhlapaikka varata. Tulevaisuudessa tulee varmasti hieman järkevämpiä postauksia, aloitus on aina vaikea :)

1 kommentti:

tekstiviesti kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu tähän(kin) hääblogiin :) Pakko kommentoida, että hitsi ku alkoi hymyilyttää kun luin tuosta puhelusta isällesi :) Täytyy ehkä käyttää suunnilleen samaa kaavaa kunhan tarkka päivä varmistuu!